1 Ιουνίου 2017

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα ολοκληρωμένη λύση για Outdoor Digital Signage

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα ολοκληρωμένη λύση για Outdoor Digital Signage

Ενσωματώνοντας τεχνολογίες που εντυπωσιάζουν, οι νέες επαγγελματικές λύσεις της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή Digital Signage οθόνης και case για εξωτερικούς χώρους
Η LG Electronics Hellas (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα ολοκληρωμένη λύση digital signage εξωτερικού χώρου XE3C. Η νέα outdoor digital signage λύση αποτελείται από τα αντίστοιχα μοντέλα οθονών υψηλής φωτεινότητας και outdoor digital signage cases. Η καινούρια πρόταση της LG έρχεται σε δύο διαστάσεις με οθόνες 55 και 75 ιντσών που προσφέρουν μοναδικές επιδόσεις και υψηλή αξιοπιστία για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση ακόμα και σε αυτόνομη βάση δαπέδου. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προβάλλοντας περιεχόμενο με ζωντανά χρώματα και εικόνες εξαιρετικής απόδοσης ακόμη και όταν λειτουργούν κάτω από το έντονο φως του ήλιου ή κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύχρηστα και αποδοτικά συνδυάζοντας την οικονομική κατανάλωση ενέργειας με την απλή και εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, ενώ τα outdoor digital signage cases είναι εξαιρετικά ανθεκτικά φέροντας διεθνή πιστοποίηση IP56.

Οι νέες οθόνες εξωτερικού χώρου της LG διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως το M+ panel το οποίο μειώνει τη χρήση ενέργειας κατά 31% σε σχέση με τα συμβατικά RGB panel1, ενώ οι οθόνες είναι εξοπλισμένες επίσης με τον αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας (auto-brightness sensor) και τον προγραμματιστή προκαθορισμένου χρόνου (preset time scheduler). Επιπλέον, ο οπίσθιος φωτισμός σε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης μπορεί να ελεγχθεί, αυξάνοντας τα επίπεδα αντίθεσης επιτρέποντάς της να παρέχει πιο ακριβείς, λεπτομερείς εικόνες. Τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν επίσης την τεχνολογία FPR (Film-type Patterned Retarder) καθώς και το φίλτρο QWP (Quarter Wave Plate) προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υψηλά επίπεδα ορατότητας ακόμα και σε όσους φορούν γυαλιά με πολωτικούς (polarized) φακούς. Με οθόνη τεχνολογίας IPS που προσφέρει μεγάλη γωνία θέασης και ειδική αντι- ανακλαστική επίστρωση που μειώνει τις παρεμβολές τόσο του εξωτερικού όσο και του οπίσθιου φωτισμού, οι νέες οθόνες τις LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους.