29 Μαΐου 2018

Days of Play

Μια σειρά από εκπλήξεις στους φίλους του PlayStation υπόσχεται η Sony στην Ελλάδα. Από τις 8 έως τις 18 Ιουνίου αναμένονται νέες μειωμένες τιμές* σε hardware, παιχνίδια, υπηρεσίες και περιφερειακά μας λέει η εταιρία. Και ετοιμάζει ένα “καυτό 11ήμερο που θα ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία για τους λάτρεις του gaming”.


Στο “Days of Play” οι ευκαιρίες θα ανανεώνονται με νέες προσθήκες προϊόντων.

Η Sony Interactive Entertainment (SIE) ανακοίνωσε σήμερα ότι οι “Days of Play”επιστρέφουν και το 2018, προσφέροντας στους φίλους του PlayStation μειωμένες ενδεικτικές λιανικές τιμέςσε hardware, software, περιφερειακά και υπηρεσίες. Οι “Days of Play”θα ισχύουναπό τις 8 έως τις 18 Ιουνίου σε όλο τον κόσμο και φέτος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουνμια μοναδικήΣυλλεκτική Έκδοση PlayStation®4 (PS4™).

Η Συλλεκτική Έκδοση PlayStation®4 (PS4™) Days of Play (500GBHDD), έρχεται σε μπλε απόχρωση και φέρει τα εμβληματικά σύμβολα του PlayStation σε μοναδικό χρυσό χρώμα,διαθέτοντας ένα επιπλέον ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 .

Κατά τη διάρκεια των “DaysofPlay”, νέες μειωμένεςτιμές θα ισχύουν στο PlayStation™Store (PSStore)σε κορυφαίους τίτλουςπαιχνιδιών PS4 τωνSonyInteractiveEntertainmentWorldwideStudios (SIEWWS), όπωςτο HorizonZeroDawn™, το ShadowoftheColossus και το θρυλικό GodofWar, όπως επίσης τρίτων studio παραγωγής όπως τα, CallofDuty®: WWII (Activision), FarCry 5 (Ubisoft),Assassin’sCreed® Origins (Ubisoft) και GrandTheftAutoV (RockstarGames).

Επιπλέον, το starterpackγια το PlayStation®VR (PS VR) , που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτομε όλα όσα χρειάζεστε για μια πλήρως καθηλωτική VR εμπειρία, συνοδεύεται από νέες μειωμένες τιμές σε PS VRSIEWWS παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων τωνFarpoint, και StarbloodArena. Οι “DaysofPlay” θα περιλαμβάνουν επιπλέον κορυφαίους τίτλους PS4, καθώς και περιφερειακά όπως χειριστήρια DUALSHOCK®4 και ασύρματα ακουστικά Platinum.

Το PlayStation®Plus (PSPlus) επίσης θα περιλαμβάνεται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των “Days of Play”οι ευκαιρίες θα ανανεώνονται με νέες προσθήκες προϊόντων.

Ο JimRyan, DeputyPresident, &HeadofGlobalSales&Marketing, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ με την επιστροφή των “Days of Play” και γιατο 2018. Στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τους φίλους του PlayStation και να τους δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους πιο πρόσφατους δημοφιλείς τίτλους ή να απολαύσουν ολοκαίνουργιες συναρπαστικές εμπειρίες αποκλειστικά στο PlayStation. Φέτος,θα είναι διαθέσιμα ακόμα περισσότερα προϊόντα, καθώς κι μία συλλεκτική PS4 έκδοση, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις“Days of Play”. Η αφοσιωμένη κοινότητα είναι αυτή που κάνει όλα αυτά τα χρόνια το PlayStation το καλύτερο περιβάλλον για παιχνίδι, και με τις“Days of Play” βοηθάμε τον κόσμο να ανακαλύψει νέες εμπειρίες και να παίξει ακόμα περισσότερο.»

Νέες Ενδεικτικές Λιανικές Τιμές σε hardware, πακέτα και αξεσουάρ:
ΣυλλεκτικήΈκδοσηPS4 Daysof Play €299,99*
PSVRStarterPack και επιπλέον VR παιχνίδι**€259*
Χειριστήρια DUALSHOCK4 και ειδικές εκδόσεις από €39,99*
Gold και Platinum Wireless Headset από €59,99*

Κορυφαίοι τίτλοι PS4 από τα SIE WWS:
GodOfWar €49,99*
GTSport€19,99*
ShadowofColossus€19,99*
Uncharted Lost Legacy €19,99*
Horizon Complete Edition €29,99*
Uncharted 4€19,99*Πηγή