21 Μαρτίου 2017

Τα πανίσχυρα Sony MHC-V50D, SHAKE-X30D και SHAKE-X70D


Η Sony κυκλοφορεί τρία νέα συστήματα Ήχου Υψηλής Ισχύος (HighPowerAudio), το MHC-V50D, SHAKE-X30D και το SHAKE-X70D, σχεδιασμένα για να μεταφέρουν ατμόσφαιρα πάρτι σε κάθε χώρο. Προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Smart High Power και του ηχείου Mica Cone, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα ήχου με υψηλή ένταση – οτιδήποτε και αν ακούτε.

Υπάρχουν πολλές λειτουργίες για πάρτι σε αυτά τα hi-fiσυστήματα για να τις αναδείξετε σε μια μεγάλη σε διάρκεια νύχτα, όπως ο φωτισμός του πάρτι και η λειτουργία καραόκε, με MotionControl και DJ εφέ. Συγχρόνως, αυτές οι νέες προσθήκες στην αναπτυσσόμενη κατηγορία προϊόντων υψηλής ισχύος σας επιτρέπουν να γιορτάσετε ελεύθερα με τους καλεσμένους σας, συνδέοντας εύκολα το κινητό σας και πατώντας απλά playστην αγαπημένη σας λίστα τραγουδιών. Η ασύρματη ακρόαση μουσικής είναι εφικτή με την τεχνολογία Bluetooth® και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ακούτε μέσω NFC.

Κρατήστε το πάρτι όλο τη νύχτα με το V50D


Μπορείτε πραγματικά να μπείτε στο πνεύμα του πάρτι με το MHC-V50D που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες, ενώ κάνετε και εξοικονόμηση χώρου. Με την τεχνολογία SmartHighPower, που είναι σχεδιασμένη για να αυξήσει την ακουστική πίεση, πρόκειται να απολαύσετε το ισχυρό μπάσο από τον θάλαμο κόρνας και από μία διευρυμένη θύρα εξόδου που ενισχύει την πίεση για να μπορείτε πραγματικά να νιώσετε τον δυνατό ήχο. Επιπλέον, ο θάλαμος κόρνας έχει κατασκευαστεί από Mica,MicaReinforcedCellular (MRC),fiber που το καθιστά άκαμπτο και ικανό να διατηρήσει το σχήμα του ακόμη και όταν υπάρχει ταλάντωση με υψηλή πίεση και συχνότητα. Έτσι μπορείτε να θέσετε την ένταση του μπάσου πολύ υψηλά χωρίς να διακινδυνεύετε την ποιότητα του ήχου.

Η εφαρμογή Fiestable,σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα χρώματα του φωτισμού του ηχείου και τα φώτα που φωτίζουν τον χώρο, που συγχρονίζονται με τον ρυθμό και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χορό. Η τεχνολογία MotionControlκάνει εύκολη τη διαχείριση λειτουργιών όπως το playback, DJ, sampler και φωτισμό με έναν απλό χειρισμό. Ο πίνακας αφήςμε οπίσθιο φωτισμό, σας επιτρέπει να ελέγχετε όλα αυτά σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Χρησιμοποιήστε τη διπλή θύρα μικροφώνου για να κάνετε τη δική σας ηχογράφηση καραόκε και να δοκιμάσετε εφέ echoκαι fader, ώστε να αποτελέσετε το πραγματικό αστέρι του show. Όσο για να τραγουδήσετε με ακρίβεια τους στίχους, απλά συνδέστε το με την τηλεόρασή σας μέσω του HDMIκαι θα μπορείτε άμεσα να παίξετε καραόκεDVD,που είναι ενσωματωμένα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Το ηχείο V50D, ως ενιαίο ηχοσύστημα, μπορείτε να το μεταφέρετε σε κάθε πάρτι με την λαβή μεταφοράς που διαθέτει. Είναιητέλειαπροσθήκηγια να απολαύσετε κάθε μπάρμπεκιου, αλλά και κάθε χαλαρή συνάθροιση ή ολονύκτιο πάρτι.

Συνδέστε εύκολα το κινητό σας ή τη συσκευή tabletμέσω της τεχνολογίας Bluetoothή με το άγγιγμα ενός κουμπιού NFC,χωρίς να μπλέκεστε με καλώδια, αλλά απολαμβάνοντας την ίδια υψηλή ποιότητα ήχου που παράγεται χάρη στην ενσωματωμένη LDAC τεχνολογία της Sony.

Χορέψτε με το ηχείο X30D


Εάν διαθέτετε χώρο για να κάνετε το πάρτι ακόμα πιο δυνατό, το ηχείο SHAKE-X30Dείναι ένα καινοτόμο σχέδιο 3μονάδων εξοπλισμένο πλήρως με συναρπαστικές λειτουργίες που μπορούν να κάνουν το πάρτι σας το κατάλληλο μέρος για όλους. Μπορείτε να χορεύετε όλο το βράδυ με τη βασική μονάδα συστήματος αναπαραγωγήςπου θα αποτελέσει το επίκεντρο στο σαλόνι σας και τα δύο ξεχωριστά ηχεία που μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές θέσεις περιφερειακά στο δωμάτιό σας – για παράδειγμα δεξιά και αριστερά της τηλεόρασης.

Αυτά τα δύο μοντέλα διαθέτουν τα ίδια ηχεία MicaCone και την τεχνολογία SmartHighPowerπου μεταφέρουν το μπάσο στο σπίτι σας και παράγουν δυνατό ήχο χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υψηλή ποιότητα ήχου.

Στο ηχείο X30D συμπεριλαμβάνεται μία διπλή θύρα μικροφώνου, που σας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό καραόκε, μια υποδοχή για να συνδέσετε την κιθάρα σας αν θέλετε να το πάτε σε άλλο επίπεδο και θύρα HDMIARC για να το συνδέσετε με την τηλεόρασή σας. Αυτό το οικιακό σύστημα ήχου δίνει το έναυσμα για πάρτι με λειτουργίες DJκαι εφέ ήχου, όπως είναι το echoκαι το fader. Τα ηχεία ανοίγουν και ο χώρος του πάρτι φωτίζεται μεταδίδοντας σε έναν κοντινό τοίχο μοτίβα που αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα συγχρονισμένα με το ρυθμό.

Αυξήστε την ένταση με το ηχείο X70D

Πηγή