29 Νοεμβρίου 2016

HXOS EIKONA SHOW 2016: ήμασταν εκεί και σας παρουσιάζουμε...

High-end ήχος και εικόνα, ασύρματες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την οικιακή ψυχαγωγία και ευέλικτες λύσεις για επαγγελματίες κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Hxos Eikona Show 2016. Ήμασταν εκεί και σας παρουσιάζουμε...

Οθόνες που... τυλίγονται και κολλάνε όπου χρειάζεται

 Η τεχνολογία OLED της LG προσφέρει απίστευτη ευελιξία και ποιότητα εικόνας που μπορεί να αξιοποιηθεί από επιχειρήσεις. Όπως διαβάζουμε στο blog της LG:
«είναι η ιδανική λύση για σημεία λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, χώρους τέχνης, αλλά και τράπεζες. Επίσης, με επιλογές τοποθέτησης που εντυπωσιάζουν, προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών Ultra Stretch Digital Signage κατασκευών, τύπου πυλώνες video walls. »

Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στα όσα έχει να σας προσφέρει η νέα LG 86BH7C Digital Signage Ultra Stretch:
  • Αναπαράγει περιεχόμενο με το οπτικό αποτέλεσμα να μαγνητίζει τα βλέμματα των πελατών σας λόγω του πάνελ με ανάλυση UHD stretched (3840X600).
  • Προσφέρει υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας, με ακόμα πιο ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα που αγγίζουν την τελειότητα.
  • Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, καθώς και άλλου είδους πληροφοριών τόσο σε landscape όσο και σε portrait πλαίσιο (οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση).
  • Επιτρέπει τον έλεγχο, τη διαχείριση και τη διαμόρφωση περιεχομένου σε κάθε οθόνη του video wall από μια μόνο πηγή.
  • Διαθέτει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε, απλά και χωρίς δυσκολία, περιεχόμενο φωτογραφίας και video, με ratio 58:9, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιπλέον προγράμματα επεξεργασίας
  • Τέλος, καθιστά δυνατό τον διαχωρισμό της οθόνης σε έως 4 μέρη και κατ’ επέκταση τη ταυτόχρονη προβολή διαφορετικού περιεχομένου είτε από διαφορετική πηγή είτε από την εσωτερική μνήμη της συσκευής. 
Εικόνα από το blog της LG

Μουσική... που σας ακολουθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας!

Απολαύστε ασύρματα την αγαπημένη σας μουσική σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας! Και εάν είστε περισσότεροι στο σπίτι; Ακούστε διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο, με απλό χειρισμό κατευθείαν από το ειδικό app στο κινητό σας! 

Ακούνε στο όνομα Omni 20 της harman/kardon και κάνουν τη μουσική ψυχαγωγία παιχνιδάκι. Δείτε το στην πράξη στο παρακάτω βίντεο:


To βραβευβένο πικάπ PS-HX500 της Sony
Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το πολυβραβευμένο πικάπ... πολυεργαλείο της Sony!


«Δώστε νέα ζωή στα αναλογικά αριστουργήματα με το DSD. Απλώς συνδέστε το πικάπ PS-HX500 με τον υπολογιστή σας μέσω USB, βάλτε ένα δίσκο και καταγράψτε κάθε πτυχή του δίσκου βινυλίου με την εγγενή μετατροπή DSD 5,6 MHz. Μετατρέψτε την πολύτιμη συλλογή των δίσκων σας σε ήχο υψηλής ανάλυσης, πάρτε τη μαζί σας στον περίπατό σας με το Walkman®, ή απλώς καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την στο πικάπ σας.»

Αόρατα ηχεία!
Πώς θα σας φαινόταν να μπορείτε να εξαφανίσετε εντελώς τα ηχεία σας; Δεν πρόκειται για μαγικό, αλλά για τεχνολογία της αγγλικής Amina. Είτε ο σκοπός σας είναι το αψεγάδιαστο design δίχως την παρουσία ηχείων, είτε η διευρυμένη ακουστική εμπειρία, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό. 



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας.

Επαγγελματικές και οικιακές λύσεις
Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα του τι συνατήσαμε στην HES 2016. Στη Spectra η δέσμευσή μας είναι να βρίσκουμε πάντα την ιδανική πρόταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, προτείνουμε λύσεις τόσο επαγγελματικές, όσο και οικιακές. Επικοινωνήστε μαζί μας.