26 Νοεμβρίου 2016

PS4 Pro + τηλεόραση Sony 4K HDR - To υπέρτατο gaming

Η γκάμα των 4K HDR τηλεοράσεων της Sony προσφέρει μια ευρεία επιλογή ενσωματωμένων λειτουργιών, που επιτρέπουν στα παιχνίδια να δείχνουν καλύτερα από ποτέ. Η ιαπωνική εταιρία μας καλεί να απολαύσουμε τα παιχνίδια του PlayStation®4 σε εκθαμβωτική ανάλυση 4K αξιοποιώντας τα βελτιωμένα γραφικά και την ισχύ του PS4®Pro. Η γκάμα των 4K HDR τηλεοράσεων της Sony θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο για τους παίκτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του πιο πρόσφατου λανσαρίσματος της Sony Interactive Entertainment, του πανίσχυρο PlayStation®4 Pro (PS4 Pro).

Προσφέροντας 4Κ ποιότητα στο gaming και στη ψυχαγωγία, το PS4 Pro με τη βελτιωμένη απόδοση γραφικών και την αυξημένη επεξεργαστική του ισχύ, παρέχει κορυφαία λεπτομέρεια και πρωτοφανή ευκρίνεια. Το PS4 Pro θα υποστηρίζει επίσης HDR τεχνολογία, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις PS4 κονσόλες.

Οι κάτοχοι μιας 4K HDR τηλεόρασης της Sony, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα τίτλων του PS4 σε 4Κ ποιότητα (ή σε υψηλή ανάλυση), καθώς επίσης να απολαύσουν κι άλλα χαρακτηριστικά όπως η βελτιωμένη ποιότητα γραφικών και η ενισχυμένη ταχύτητα των καρέ*.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 30 παιχνίδια είναι διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του PS4 Pro, ενώ πάνω από 45 παιχνίδια θα βελτιστοποιηθούν μέχρι τα τέλη του 2016. Όλα τα παιχνίδια της SIE που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια ή μετά το 2017 θα αξιοποιούν τις δυνατότητες του PS4 Pro.


To Υψηλό δυναμικό εύρος (X-tended Dynamic Range Pro**) είναι επίσης διαθέσιμο στη γκάμα των 4K HDR τηλεοράσεων της Sony, που σημαίνει ότι η αντίθεση μεταξύ των πιο φωτεινών και των πιο σκοτεινών περιοχών θα παραχθεί ξανά. Μπορείτε επίσης να δείτε υπερτριπλάσιο εύρος φωτεινότητας σε σύγκριση με μια συμβατική τηλεόραση LED. Έτσι, είτε παίζετε το αγαπημένο σας αθλητικό game, είτε κάνετε ένα ταξίδι μέσα σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, τα παιχνίδια θα απεικονίζονται πιο έντονα, καθαρά και πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Οι υψηλής φωτεινότητας και αντίθεσης τηλεοράσεις 4K HDR της Sony προσφέρουν επίσης την αποκλειστική τεχνολογία TRILUMINOS, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία κορεσμένων χρωμάτων και λεπτών αποχρώσεων που ζωντανεύουν τα παιχνίδια. Προσφέροντας μια ευρύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές αποχρώσεις και σκιές, τα παιχνίδια απεικονίζονται με κάθε λεπτομέρειά τους.Ο Motoi Kawamura, Επικεφαλής του Μάρκετινγκ και Προϊοντικού Σχεδιασμού Τηλεοράσεων της Sony Europe, δήλωσε: «Θέλουμε συνεχώς να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας κορυφαίες εμπειρίες. Η διαφορά της 4K ανάλυσης στα αθλητικά παιχνίδια, τις ταινίες και άλλες μορφές ψυχαγωγίας είναι εκπληκτική και μέσα από τη σειρά των 4K HDR τηλεοράσεών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε περισσότερες συναρπαστικές και όμορφες εμπειρίες στους παίκτες όπως ποτέ άλλοτε».

Οι τηλεοράσεις της σειράς 4K HDR της Sony συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80 και XD75/70, αποτελούν τα ιδανικά «ταίρια» για το νέο PS4 Pro, όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας.

Πηγή